Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Přes léto se mění otevírací doba v hradeckých městských vodních areálech

V Hradci Králové spravuje Správa nemovitostí Hradec Králové hned několik vodních areálů, které budou přes léto otevřeny. Oproti běžnému provozu se bude lišit. Týká se to aquacentra v městských lázních, velkého bazénu, Slunné loučky a koupaliště Flošna.

Městské lázně

V aquacentru v městských lázních jsou k dispozici všechny služby i atrakce. Sauna a spa zóna bude v průběhu letních prázdnin otevřena bez obsluhy vždy od jedenácté hodiny dopolední. Na letní terase jsou k mání lehátka a stoly se slunečníky. Aquacentrum je v provozu denně od desáté hodiny dopolední až do deváté hodiny večerní ve všední dny, o víkendech a svátcích do osmé hodiny večerní. Technologická odstávka proběhne v září.   

V průběhu letních prázdnin bude krytý padesáti metrový bazén uzavřen kvůli odstávce od 18. do 29. července. Před a po odstávce bude otevírací doba v pondělí a pátek od šesti hodin ráno. V ostatních pracovních dnech se bazén otevře o dvě hodiny déle. O víkendech a svátcích bude otevřen až od deseti hodin dopoledne. Denně bude uzavírán s osmou hodinou večerní.

Slunná loučka, která je v létě v provozu u padesáti metrového bazénu, se otevírá v devět hodin dopoledne, o víkendech a svátcích od deseti hodin a uzavírá se o půl osmé večer. Děti do výšky 120 cm a kočárky jsou zdarma.

Koupaliště Flošna

Koupaliště Flošna nabízí vyhřívaný padesátimetrový bazén, který bude přes prázdniny otevřen od šesti ráno až do osmé hodiny večerní. Děti do výšky 120 centimetrů mají vstupné zdarma. Noční koupání a jeho termíny budou zveřejněny aktuálně na webových stránkách Správy nemovitostí Hradec Králové nebo na Facebooku koupaliště Flošna.

Ohodnoť článek

Foto FB Koupaliště Flošna

Štítky Městské lázně, Slunná loučka, aquacentrum, Hradec Králové, Flošna, koupaliště, léto, bazén, lázně, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přes léto se mění otevírací doba v hradeckých městských vodních areálech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.