Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Prima FRESH festival a degustační menu od samotného Zdeňka Pohlreicha.

PR článek

Již tento víkend proběhne v Pardubicích oblíbený Prima FRESH festival. Jako každý rok nabídne gastronomické zážitky, oceněné delikatesy, ochutnávky vín, pivních speciálů a výběrové kávy. Samozřejmě nebude chybět ani Zdeněk Pohlreich. Pro jednoho z vás máme volnou vstupenku pro dva, v rámci níž budete moci ochutnat festivalové menu přímo od slavného šéfkuchaře. Stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku, nápovědu hledejte v textu.

„Pardubické dostihové závodiště je známým a ověřeným prostorem, kde se konají sportovní, společenské a kulturní akce. A je ideálním místem pro pořádání Prima FRESH festivalu ” dodává pořadatel festivalu Petr Jirásek.

Zážitek z dobrého jídla letos navíc podtrhne živá hudba

Během festivalové tour se na Big Green Egg Cooking stagi objeví kromě Zdeňka Pohlreicha také například Veronika ´Besky´ Danišová, známá z televizní show nebo kapitán českého Národního týmu kuchařů a finalista Global Chefs Challenge Jan Horký. „Letos se mají návštěvníci opravdu nač těšit. Přichystali jsme pro ně živé koncerty. V sobotu na hlavním podiu vystoupí Lake Malawi a stejně jako minulý rok nebude chybět směsice jazzu a soulu v podání HERMÈS KAREL band,” láká pořadatel.

Během dvou festivalových dní nabídnou své degustační menu jak lokální bistra a restaurace, ale i ty nejlepší podniky z celé ČR. A bude to jízda doslova kolem světa!

„Návštěvníci festivalu budou moci ochutnat burgery, tacos, burrito, sushi, Bun bo Nam Bo, steaky, trhané hovězí, tataráky, španělské churros, zvěřinu, ale i netradiční exotické ovoce. I letos uděláme radost milovníkům extrémní gastronomie, servírovat se bude šnečí polévka, cajunská smažená žabí stehýnka s kreolskou omáčkou nebo japonské wagyu tataki, ale také menu plné hmyzu, jako švábi nebo sarančata,” popisuje pořadatel. Chybět nebudou ani světově oceněné delikatesy a sladkosti jako jsou makronky, zmrzliny nebo dezerty. Na své si přijdou také milovníci kávy, vína i piva. Pokud si tuto akci nechcete nechat ujít, zapojte se do naší soutěže a jeden ze šťastlivců získá dva vstupy zdarma.

Soutěž ukončena. Výherkyní se stala Lucie Šůnová, gratulujeme. 

Vyhraj vstupenky na PRIMA FRESH FESTIVAL a degustaci menu připravené při show Zdeňka Pohlreicha:

Menu uvařené při cooking show Zdeňka Pohlreicha na hlavní Big Green Egg Cooking stagi (sobota 11. června od 12:00).

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Prima, FRSH, soutěž, vstupenky, festival, food, jídlo, Zdeněk Pohlreich, vstupenka, Pardubice, Jan Blahoslav Horký, káva, víno, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Prima FRESH festival a degustační menu od samotného Zdeňka Pohlreicha.  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.