Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Unicorn sází na své lidi v regionech

PR článek

Česká Třebová není jenom město železnice. Díky Unicornu, největší české softwarové společnosti, je i místem, kde se vyvíjí robustní IT řešení. Ta jsou využívána firmami i jednotlivci po celém světě.

Unicorn otevírá dveře nováčkům

Unicorn ví, že dobří ajťáci nepadají jen tak z nebe. Proto realizuje online vzdělávací program Unicorn Hatchery, kde si začátečníci osvojí základy programování, analýzy, designu či testování a po úspěšném absolvování mohou pracovat na reálných projektech a vyrábět významné produkty.

Vývojové centrum v České Třebové spolupracuje se Střední školou technickou a dopravní Gustava Habrmana. Nikoho tedy nepřekvapí, že někteří studenti na pobočce i pracují. „Toho si na Unicornu vážím nejvíc. Dává šanci nejen lidem bez praxe, ale také menším městům, která v sobě skrývají velký potenciál,“ říká Ondřej Bouška, zástupce společnosti z České Třebové.

A na čem se v České Třebové pracuje? Třeba na systému NECS. Jedná se o registr pro vystavování a sledování certifikátů zelené energie pro zákazníky norského poskytovatele přenosové energetické soustavy Statnett. Podobným produktem je Certigy, který pomáhá firmám doložit, že využívají elektřinu z obnovitelných zdrojů.

Nejen kolegové, ale i přátelé

Život není jen o práci a je důležité vídat se i mimo kancelář. Pro tým v České Třebové je typická hamburgerová středa, kde se místní spolupracovníci pravidelně schází nad dobrým jídlem a v létě si tu užívají grilovačky nebo sportovní akce. Firma je především o lidech. Proto jim Unicorn vytváří pracovní prostředí, ve kterém mohou kariérně růst.

Ohodnoť článek

Štítky Unicorn, IT, společnost, náborová, pobočka, Česká Třebová, Gustav Habrman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Unicorn sází na své lidi v regionech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.