Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policejní výhrůžky demonstrantům při únorové návštěvě Babiše v Jaroměři byly nepřiměřené, přiznala policie

Policejní výhrůžky demonstrantům při únorové návštěvě premiéra Andreje Babiše (ANO) v Jaroměři byly nepřiměřené, připustila policie podle serveru HlídacíPes.org. Web dnes napsal, že královéhradecké policejní ředitelství ukončilo vyšetřování stížnosti na jednoho z policistů v civilu, který tehdy byl na nástupišti nádraží v Jaroměři na Náchodsku. Stížnost dorazila na policii 10. března.

Policista v civilu se při kontaktu s demonstranty neprokázal služebním průkazem ani odznakem policie, uvedl server. Dodal, že policista vyhrožoval demonstrantům kvůli přítomnosti jejich nezletilého syna na protibabišovské demonstraci a chtěl je legitimovat, aniž se sám prokázal.

"Jednání policisty lze označit za nepřiměřené situaci a okolnostem," uvedlo podle serveru královéhradecké policejní ředitelství. Jaké důsledky z věci pro dotyčného policistu vyplývají, policie neuvedla. Označila to za ojedinělé pochybení a uvedla, že o něm byl informován příslušný vedoucí pracovník za účelem příjetí odpovídajících opatření.

Podle serveru bylo slovních incidentů mezi policisty a účastníky protestu v únoru na nádraží v Jaroměři víc. Premiér poté odjel z Jaroměře do Náchoda, kde ho na nádraží vypískaly desítky lidí.

Autoři | Foto FB: Andrej Babiš

Štítky policie, Babiš, demonstrace, Náchod, Jaroměř, Andrej Babiš, ANO 2011, okres Náchod, HlídacíPes.org, návštěva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policejní výhrůžky demonstrantům při únorové návštěvě Babiše v Jaroměři byly nepřiměřené, přiznala policie  |  Politika  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.