Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muzeum východních Čech chystá další virtuální prohlídky a přednášky

Současný stav nouze, vyhlášený vládou, neumožňuje, aby se konaly koncerty, aby lidé chodili do kin, divadel a muzeí. Řada z nich na něj ale zareagovala tím, že nabízí prohlídky i promítání on-line přes internet. Mezi ně patří i Muzeum východních Čech. Nově láká na interaktivní exkurzi, ale i audio pohádky, nebo virtuální přednášky.

Kromě výstavy Okolo Hradce aneb Hradečáci na kole , si můžete poslechnout i odborné video přednášky, nebo audio pohádky, případně se vydat na virtuální exkurzi.

Před dokončením je virtuální exkurze „Přírodověda v roušce“. Ta nás zavede do přírody, která nás obklopuje a ukáže zajímavosti z jarní přírody. „Okolí našich domovů nám sice nemusí připadat tak atraktivní jako exotické krajiny nebo chráněná území, ale i tady můžeme narazit na přírodní zajímavosti, a to hned jak vystrčíme nos – byť schovaný v roušce,“ vysvětluje jeden z autorů prohlídky vertebratolog Martin Paclík.  

Jelikož jsou Velikonoce, muzeum nabídne i inspiraci pro rodiče s dětmi. Ti si pomocí pracovních listů a praktických návodů můžou doma vyrobit různé dekorace a dozvědět se zajímavosti o velikonočních svátcích.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Muzeum východních Čech

Štítky Muzeum východních Čech, virtuální prohlídky, přednáška, muzeum, divadlo, kino, koncert, Velikonoce, pohádka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muzeum východních Čech chystá další virtuální prohlídky a přednášky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.