Počasí dnes25 °C, zítra31 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

O hudebnících z Police vznikl film, zítra bude na sjezdovce předpremiéra

Police Symphony Orchestra už je pojem. Je to parta skvělých muzikantů, která už nějaký ten pátek na hudební scéně působí. Novinkou je celovečerní film, který o Police Symphony Orchestra vznikl.

Předpremiéra proběhne zítra od půl deváté večer na svahu sjezdovky na Nebíčku v domovském městě orchestru Polici nad Metují.  Diváci budou pozváni na cestu mladého orchestru za největšími sny i to, kolik odhodlání je potřeba k tomu, aby se tyto sny splnily. Kromě až trochu hollywoodského příběhu o nadšencích z maloměsta, vydávajících se na velká pódia, je dokument výpovědí docela obyčejných mladých lidí o světě kolem nás. Po promítaní přidají navíc muzikanti půlhodinový koncert.

„Na uvedení filmu čekáme dva roky od posledního natáčecího dne. Teď máme velkou radost, a taky trochu trému, protože ta chvíle, kdy celovečerák o PSO vyráží do světa, je tady! Od začátku máme dvě přání – propojit projekce s koncertem a odstartovat filmovou šňůru tam, kde to všechno začalo, v Polici nad Metují. Víme, že i na malém městě mohou mít lidé velké sny. A to je taky jedna z důležitých myšlenek, kterou film zachycuje. Těšíme se, že si ho užijeme právě s těmi, kdo nás znají a podporují spoustu let,“ uvedla na webu Královéhradeckého kraje zakladatelka PSO Petra Soukupová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Police Symphony Orchestra

Štítky orchestr, film, předpremiéra, Police nad Metují, Police Symphony Orchestra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O hudebnících z Police vznikl film, zítra bude na sjezdovce předpremiéra  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.