Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Úterý 18. června 2024  |  Svátek má Milan
Bez reklam

Klicperovo divadlo dneska zahájilo prodej předplatného na další divadelní sezónu

Divadelní fanoušci by měli mít v diáři dnešní den označen vykřičníkem a pro jistotu ještě červeným. Právě dnes totiž Klicperovo divadlo v Hradci Králové zahájilo prodej předplatného na novou sezónu, a to pro všechny věkové kategorie diváků. Předplatitelé kromě přednostního zajištění míst a významné slevy na vstupném získávají proti běžným návštěvníkům výhody.

Klicperovo divadlo v nové sezóně nabídne šest nových premiér a pro diváky připravilo skutečně unikátní zážitky. Čtyři tituly budou dokonce světovou premiérou, jeden titul bude premiérou českou a v jednom případě se bude jednat o světovou klasiku, ale upravenou na míru přímo pro hradecký soubor. "Pokračujeme v trendu uvádění novinek na naše jeviště a věříme, že si z naší pestré nabídky vybere každý," uvedl v tiskové zprávě mluvčí divadla Martin Sedláček.

Mezi premiéry zařadilo divadlo například hru Král Lear Williama Shakespeare v režii Michala Háby a také britskou komedii 50 způsobů, jak se rozejít, kterou bude režírovat Petr Štindl ve Studiu Beseda.

Kromě šesti novinek se diváci mohou těšit na festivaly Čekání na Václava, na festival Regiony, ale také na pokračování spolupráce s Filharmonií Hradec Králové v cyklu Dobrodružství s orchestrem. Nebudou chybět tradiční akce jako jsou happening 17. listopadu či Klicperův Kapr. Pokračovat bude také Divadelní kvíz, který se stal novinkou minulé sezóny a úspěšně se dvakrát uskutečnil ve Studiu Beseda.

Hradec Králové oslaví v roce 2025 800 let od svého založení. "Speciálně k tomuto výročí města jsme se vám rozhodli nadělit dárek v podobě muzikálu z písní Zuzany Navarové. Třetí premiérou sezóny bude světová premiéra inscenace …A pak usnu a vstanu, kde se živě představí hudební skupina Razam a 10 členů Filharmonie Hradec Králové a už nyní lze slíbit výjimečný hudební i divadelní zážitek," prozradil Sedláček.

Ohodnoť článek

Foto Hanka Poskočilová

Štítky program, sezona, Klicperovo divadlo, Hradec Králové, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klicperovo divadlo dneska zahájilo prodej předplatného na další divadelní sezónu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.