Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Klicperovo divadlo připravilo na dnešní večer Divadelní kvíz, bude online

Klicperovo divadlo v Hradci Králové připravilo pro své diváky na vánoční svátky Divadelní kvíz, který se uskuteční dnes ve 20:00 online v živém vysílání na facebookovém profilu divadla.

 Kvíz je zaměřený na divadelní festivaly, slang a aktuální dění v divadle. Nabídne účastníkům možnost testovat své znalosti. "Účastnit se může každý, kdo má zájem o divadlo a chce si zábavnou formou ověřit své znalosti. Stačí se připojit na naší facebookové stránce v den kvízu a sledovat naše live vysílání. Máme připravenou interaktivní platformu, kde diváci budou moci odpovídat na otázky v reálném čase, a to prostřednictvím počítače nebo svého mobilního telefonu," uvedl mluvčí divadla Martin Sedláček.

Hlavní cenou jsou dvě vstupenky na chystanou premiéru nejnovější hry Davida Drábka Brokolice na Marsu s Pavlou Tomicovou v hlavní roli. "Úterní on-line kvíz je malou ukázkou živého Divadelního kvízu, který se uskuteční ve Studiu Beseda 17. ledna 2024. Tento kvíz bude speciální tím, že se ho zúčastní i herci divadla, což přinese jedinečnou příležitost setkat se s oblíbenými umělci osobně a společně s nimi si zasoutěžit," dodal Sedláček.

Klicperovo divadlo má v plánu v divadelní sezoně 2023/2024 osm premiér. Činohra nabídne vedle klasických předloh i autorské texty. Pátou premiérou sezony bude 2. března komedie Brokolice na Marsu někdejšího uměleckého šéfa divadla Davida Drábka.

Zřizovatelem divadla jsou město Hradec Králové a Královéhradecký kraj. Hlavní scéna je v historické budově v Dlouhé ulici v centru stotisícového města, komorní scéna Studio Beseda je nedaleko, v Mýtské ulici.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hanka Poskočilová

Štítky ČR, divadlo, zajímavosti, Klicperovo, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klicperovo divadlo připravilo na dnešní večer Divadelní kvíz, bude online  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.