Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Víkendový déšť zkazil leteckou přehlídku i Sportovní park

Nemusí pršet, stačí, když kape, přáli si organizátoři víkendových akcí, ale jejich přání nebylo vyslyšeno. Déšť zkomplikoval plány letecké přehlídky Legendy nebes i Sportovní parku Pardubice.

Každou chvíli sledovali organizátoři kulturních akcí víkendový radar a vývoj počasí, bohužel jim nepřálo. Na hradeckém letišti se konala obdoba letecké přehlídky CIAF nazvaná Legendy nebes. Většinu programu se podařilo uskutečnit, vyjímkou bylo vystoupení strojů Polykarpov, Mustang a některých letounů ze druhé světové války. Na letiště si během dne našlo cestu pár tisíc diváků a organizátoři neskrývali zklamání. 

Pršelo i vedle v Pardubicích, kde v sobotu odstartovala devítidenní akce Sportovní park Pardubice. Dopoledne jen poprchávalo a do parku Na Špici se trousili malí i velcí sportovci, ale na odpoledne už byla předpověď nemilosrdná a projektový tým rozhodl o uzavření parku. Sportovní stanoviště byla zavřená i v neděli, kdy pršelo snad ještě víc. To ale neodradilo Gladiátory. Organizátoři lehce pozměnili trať a stovky sportovních nadšenců zdolávali překážky i za deště.

"Naštěstí je Sportovní park Pardubice devítidenní záležitostí a my se těšíme, že v tomto týdnu si propršený víkend vynahradíme a sportovci si spraví chuť. Ozkoušet si můžou desítky sportovních aktivit a užít si i další program. Třeba zítra Den s IZS, kdy záchranáři předvedou ukázky ze své práce," uvedl manažer Pavel Stara.

Ohodnoť článek

Foto Facebook Sportovní park

Štítky počasí, déšť, kultura, Sportovní park, Legendy nebes, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkendový déšť zkazil leteckou přehlídku i Sportovní park  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.