Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Na Rock for People v Hradci od 7.do 12.června bude mimořádná doprava zdarma

Na festival Rock for People, který bude od čtvrtka 8. června do neděle 11. června ve festivalovém Parku 360 na letišti v Hradci Králové, bude zdarma jezdit mimořádná autobusová doprava. Na objednávku pořadatelů festivalu ji ve dnech 7. až 12. června zajistí autobusy Dopravní podnik města Hradce Králové, uvedl dnes dopravní podnik.

Trasa linky bude začínat na terminálu hromadné dopravy a povede přes zastávky Hlavní nádraží, Muzeum, Akademika Bedrny na zastávku Letiště Park 360. Po stejné trase povede i zpět, kdy bude ještě přidána zastávka Letiště.

Ve dnech festivalu linka začne ve směru na letiště jezdit dopoledne a poslední autobus bude vyjíždět ve 20:30. Z letiště budou poslední autobusy odjíždět v 03:00. Po konci festivalu z neděle na pondělí bude v pondělí 12. června nejvíce autobusů odjíždět mezi 09:00 až 12:00, kdy mimořádná doprava skončí.

Festival Rock for People má podle pořadatelů letos rekordní rozpočet téměř 200 milionů korun po loňských více než 100 milionech korun. Hostit bude světové hvězdy v čele s kapelami Muse a Slipknot. Ve středu bylo prodáno přes 85 procent vstupenek.

Základní vstupenka na celé čtyři dny letos stojí 3790 korun po loňských 3090 korun. Na jednotlivé dny vstupné činí 2190 korun, loni jednodenní vstupné činilo 1790 až 1990 korun.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto DPMHK

Štítky ČR, pop, hudba, MHD, festival, Rock for People

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Rock for People v Hradci od 7.do 12.června bude mimořádná doprava zdarma  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.