Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Polský muzikál míří na divadelní prkna hradeckého Klicperova divadla

Program Klicperova divadla v Hradci Králové je v této sezóně nabitý. Teď sem míří polský muzikál Daisy. Tedy story o princezně, která byla Dianou své doby.

Klicperovo divadlo bude tento pátek na hlavní scéně hostit polské divadlo Teatr Dramatyczny im. Jerzego Szaniawskiego z Valbřichu, které v Hradci Králové exklusivně uvede muzikál Daisy.

Tento velkolepý muzikál vypráví příběh o princezně Daisy, která byla princeznou Dianou své doby. Znala se s panovníky mnoha evropských zemí. Lidé ji milovali a chválili. Byla hodná, starostlivá, tvrdohlavá a vtipná. Její život je propleten do dějin 20. století stopou výraznou a nesmazatelnou.

Fascinující příběh této výjimečné osobnosti zpracovalo divadlo ve Valbřichu ve formě spektakulárního a hravého muzikálu s živou kapelou na jevišti. Chytlavé melodie a taneční čísla tak diváky přivedou mezi politiky a společenskou smetánku, do příběhu o soucitu, lásce, odvaze a naději, které je v dnešní době pořád zapotřebí. Muzikál je uváděn s českými titulky.

"Klicperovo divadlo navázalo s divadlem z Valbřichu, který je partnerským městem Hradce Králové, užší spolupráci. Hradecké divadlo tak čeká v příštím roce hostování v Polsku. Zároveň se na příští rok připravuje i společný projekt obou divadel," uvádí v tiskové zprávě PR manažer Klicperova divadla Martin Sedláček.

Ohodnoť článek

Foto Klicperovo divadlo

Štítky Klicperovo divadlo, muzikál, pátek, Daisy, divadlo, Princezna Diana, Hradec Králové, Teatr Dramatyczny, Martin Sedláček, Polsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Polský muzikál míří na divadelní prkna hradeckého Klicperova divadla  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.