Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

V autě pod vlivem a s prázdnými pneumatikami. To se stává, konstatoval řidič

Hradecké strážníky na Moravském Předměstí překvapil opilý řidič v autě se dvěma propíchnutými pneumatikami. Na dotazy strážníků jen konstatoval, „to se stává“. O pár hodin později strážníci řidiče chytili na stejném místě znovu, tentokrát se navíc pohyboval po silnici ve tři hodiny ráno s vypnutými světly.

Strážníci si při noční kontrole na Moravském Předměstí v Hradci Králové všimli odstaveného auta na silnici, které nebylo řádně označeno a ohrožovalo bezpečnost projíždějících řidičů.

„Strážníci vystoupili a zjistili, že za volantem sedí muž. Vyzvali ho k vysvětlení. Evidentně opilý řidič nedokázal smysluplně vysvětlit, co zde dělá ani co se stalo. Na dotaz strážníka, zda ví, že má proražené obě pneumatiky, odpověděl „to se stává…“,“ uvedli zástupci města na sociálních sítích. Na místo dorazila i Policie ČR a zakázala muži řídit.

O pár hodin později, po třetí hodině ranní, strážníci jeli místo zkontrolovat. S původně odstaveným autem se nyní někdo pohyboval po silnici – ovšem bez zapnutých světel. Za volantem seděl tentýž muž, kterého řešili před pár hodinami. „Opět byla na místo přivolána Policie ČR, která si muže podezřelého z trestného činu převzala k dořešení,“ uvedli zástupci města.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP HK | Zdroj YouTube Statutární město Hradec Králové

Štítky Městská policie, Hradec Králové, alkohol, pneumatiky, kuriozita, pneumatika, silnice, Moravské Předměstí, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V autě pod vlivem a s prázdnými pneumatikami. To se stává, konstatoval řidič  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.