Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dopravní podnik chystá Májový vzkazník, lidé si budou v MHD nechávat osobní vzkazy

Poděkovat, omluvit se, vyznat lásku nebo někoho jen tak potěšit budou moci lidé prostřednictvím hradeckého MHD. Dopravní podnik totiž chystá Májový vzkazník, v rámci kterého budou moci lidé oslovit své blízké originálním způsobem skrze autobusy a trolejbusy.

Dopravní podnik města Hradce Králové chystá pro své cestující originální akci – Májový vzkazník, díky kterému budou moci lidé poslat osobní vzkaz přes vozy hradecké MHD.

„Akce je určena všem, kteří chtějí originálním způsobem poslat osobní vzkaz svým blízkým - partnerům, partnerkám, rodičům, sourozencům, dětem, babičkám, dědečkům, přátelům, kamarádům… Je zkrátka určena těm, kteří chtějí tímto netradičním způsobem říct svým blízkým, že je mají rádi a myslí na ně,“ uvádí DPM HK.

Lidé mohou vzkaz poslat elektronicky na mail reklama@dpmhk.cz nebo ručně do papírové šablony, které jsou dostupné ve stojanech terminálu hromadné dopravy a v sídle DP na Pouchově.

Součástí každého vzkazu musí být od koho a pro koho přání je (přičemž stačí i křestní jméno nebo přezdívka) a samotný text vzkazu, který může mít až 200 znaků. Pro své vzkazy mohou lidé využít jednu z pěti předpřipravených šablon. Vzkazy je možné posílat až do konce měsíce.

Dopravní podnik pak každý vzkaz vyvěsí na minimálně pět dní. Pokud to kapacita prostorů dovolí, pak i na delší dobu. Své vzkazy budou lidé v MHD vídat celý květen. „Po samotném umístění vzkazů do vozů MHD budeme samozřejmě na našem Facebooku informovat, kde jsou vzkazy aktuálně vidět,“ informuje Dopravní podnik.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto DPM HK

Štítky dopravní podnik, Hradec Králové, vzkazy, květen, městská hromadná doprava, dopravní společnost, Facebook, Pouchov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravní podnik chystá Májový vzkazník, lidé si budou v MHD nechávat osobní vzkazy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.