Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po nehodě zablokoval kamion za Třebechovicemi celou silnici, provoz na ní byl zastaven na několik hodin

Kamion zablokoval po včerejší nehodě s osobním autem na několik hodin silnici z Třebechovic do Librantic. Na místo vyjížděli hasiči, policisté i záchranáři. V péči lékařů skončili dva lidé. O odtah kamionu se musela postarat odborná firma. Příčiny nehody jsou v šetření policistů.

Řidič kamionu vjel ze zatím nezjištěných příčin do protisměru, kde se střetl s osobním autem. „Kamion skončil po nárazu napříč silnicí, částečně byl mimo komunikaci v příkopu,“ říká mluvčí hasičů Martina Götzová. Při nehodě se zranili dva lidé, kteří byli převezeni záchranáři do nemocnice.

Aby se ale ke zraněným hasiči lépe dostali, museli nejprve odtáhnout osobní auto od nákladního. Odtah kamionu následně zajistila odborná firma. Jak a proč k nehodě došlo, je v šetření policistů.

Stejně tak zůstává v šetření i včerejší nehoda kamionu s osobním autem u Svídnice na Rychnovsku, která měla fatální následky.  V tomto případě ale vjel podle prvotních informací do protisměru jednasedmdesátiletý řidič osobního auta. Zbylé dva členy posádky z osobního auta odvezli záchranáři do nemocnice.

„Orientační dechová zkouška u řidiče nákladního auta přítomnost alkoholu ani návykových látek neprokázala. U řidiče osobního auta byla nařízena pitva,“ uvedla policejní mluvčí Alena Kacálková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky nehoda, smrt, kamion, osobní auto, hasiči, policie, havárie, silnice, automobil, Třebechovice pod Orebem, okres Rychnov nad Kněžnou, Svídnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po nehodě zablokoval kamion za Třebechovicemi celou silnici, provoz na ní byl zastaven na několik hodin  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.