Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dálnice D11 byla dopoledne uzavřena. U Klamoše havarovala dvě osobní vozidla

Dálnice D11 byla v dopoledních hodinách uzavřena. U obce Klamoš se střetla dvě osobní vozidla, nehoda si vyžádala zranění svou osob. Oba vozy byly vlivem nárazu silně poškozeny, úlomky a střepy se nacházely ve vzdálenosti několika metrů.

„Obě osoby se po příjezdu jednotek nacházely mimo vozy, hasiči tak nemuseli nikoho vyprošťovat. Zraněné si převzali do péče záchranáři,“ sdělila mluvčí hradeckých hasičů Martina Götzová.

Přičina nehoda je v šetření policistů. „Řidička osobního vozu z dosud nezjištěných příčin při přejíždění do protisměrného pruhu čelně narazila do protijedoucího auta,“ uvedl mluvčí policie Ondřej Moravčík.

Z vozů unikaly provozní kapaliny, které hasiči zasypali sorpčním materiálem, i z tohoto důvodu musela být dálnice po dobu zásahu uzavřena. „Hasiči místo nehody zajistili, na havarovaných vozech provedli protipožární opatření, pomohli s jejich naložením na odtah a následně komunikaci uklidili. Zpět na své stanice se jednotky vracely po 10. hodině,“ uzavřela Götzová.

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky HZS, nehoda, D11, Policie ČR, zranění, osobní vůz, Klamoš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnice D11 byla dopoledne uzavřena. U Klamoše havarovala dvě osobní vozidla  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.