Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidička dostala smyk a narazila do stromu. V hradecké nemocnici bojují o její život

Ve čtvrtek 12. prosince vyjížděli policisté k havárii osobního vozidla Dacia Sandero, která se stala krátce po 17. hodině mezi obcemi Strážné a Vrchlabí na silnici č. III/2956. Podle zjištěných informací tu řidička nezvládla průjezd mírnou levotočivou zatáčkou. Zřejmě nepřizpůsobila rychlost svým schopnostem a stavu komunikace a na zasněžené silnici dostala smyk.

S vozidlem následně havarovala mimo vozovku, kde bočně narazila do stromu. Po nárazu se ještě několikrát převrátila přes střechu a přibližně po dvaceti metrech zůstala stát na přilehlé louce zpět na kolech. Řidička v důsledku nehody utrpěla těžké zranění a přivolaní záchranáři ji převezli do Fakultní nemocnice v Hradci Králové.

Provedená dechová zkouška ovlivnění alkoholem vyloučila. Hmotná škoda je předběžně vyčíslena na 150 tisíc korun. Celá událost je i nadále v šetření trutnovských dopravních policistů.

Ohodnoť článek

Foto KŘP Královehradeckého kraje | Zdroj KŘP Královehradeckého kraje

Štítky Nehoda, Trutnovsko, auto, nemocnice, Dacia Sandero, Vrchlabí, Strážné, Fakultní nemocnice Hradec Králové, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička dostala smyk a narazila do stromu. V hradecké nemocnici bojují o její život  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.