Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hradecký dopravní podnik provádí v těchto dnech průzkum spokojenosti

Stovky kilometrů denně najezdí linky městské hromadné dopravy. Stejně tak ji na tisíce lidí denně využívá ať už k přepravě přes celé město, nebo pouze k urychlení kousku cesty. Dopravní podnik Hradec Králové v těchto dnech právě mezi cestujícími provádí průzkum, ve kterém zjišťuje nejen spokojenost s různými linkami či přesnými časy odjezdů.

Celkem dvanáct dní probíhá v Hradci Králové průzkum mezi cestujícími na veškerých linkách městské hromadné dopravy. Spokojenost se zjišťuje od tohoto pondělí do příštího pátku, informoval o tom oficiální web města hradeckralove.org s odkazem na svůj týdenní zpravodaj Radnice, která oslovila i přímo zástupce DP.

„Průzkumy jsou anonymní a slouží k získání názorů na kvalitu veřejné dopravy v našem městě. Výstupy následně uplatňujeme při konkrétních opatřeních v MHD ke zvýšení kvality našich služeb,“ řekl pro Radnici vedoucí marketingu dopravního podniku František Meduna s tím, že průzkumy jsou pravidelně prováděny už od roky 2006 studenty, kteří zjišťují od cestujících například názor na počty spojů, přesnost a spolehlivost MHD, ochotu pracovníků v zákaznických centrech, či chování řidičů.

Autoři | Foto hradeckralove.org

Štítky Dopravní podnik města Hradec Králové, průzkum spokojenosti, průzkum, dopravní společnost, městská hromadná doprava, Hradec Králové

Hradecký dopravní podnik provádí v těchto dnech průzkum spokojenosti  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.