Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Páteční odpolední nehody okolo Hradce omezují dopravu

Dopravní páteční špička si dnes odpoledne okolo samotného centra Hradce Králové vyžádala hned několik silničních nehod. Cesta nikde zcela uzavřena není, kvůli vyšetřování a odklízení nepojízdných automobilů se však dá očekávat zdržení v i v řádu desítek minut.

První odpolední vážná dopravní nehoda se stala na křižovatce u Lhoty pod Libčany. V místě nájezdu na hlavní silnici směrem na Chlumec nad Cidlinou i Hradec Králové se střetly dva osobní automobily. Na místě probíhá v momentální chvíli zásah záchranných jednotek a následné vyšetřování nehody.

Ve stejný čase se stala dopravní nehoda také na hlavním tahu směrem na Jaroměř. Mezi dvěma frekventovanými odbočkami na Lochenice se srazila taktéž dvě osobní auta a na místě se dá očekávat několikaminutové zdržení. 

Dopravní nehoda se prošetřuje od brzkého odpoledne také na Novém Hradci Králové, zde osobní automobil narazil do sloupu veřejného osvětlení. Tato nehoda by však do zdržení zasahovat neměla. To naopak nárazově očekávejte před křižovatkou u Tesly, a to ve směru od nemocnice.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky havárie, Hradec Králové, automobil, Tesla Motors, Chlumec nad Cidlinou, Lhota pod Libčany, Jaroměř, Lochenice, Nový Hradec Králové

Páteční odpolední nehody okolo Hradce omezují dopravu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.