Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Zahraniční řidič zřejmě nepřizpůsobil rychlost a v zatáčce se střetl s projíždějícím autem

Zřejmě vliv nepřiměřené rychlosti v kombinaci s mokrou vozovkou pokrytou spadaným listím stojí za jednou z možných příčin dopravní nehody, ke které došlo v úterý 16. října krátce před osmou hodinou ranní na silnici III. třídy v obci Stupná.

Třiatřicetiletý muž cizí státní příslušnosti v uvedenou dobu řídil ve směru od Bělé u Pecky na Vidochov osobní motorové vozidlo Mercedes – Benz E 220 CDI. Spolu s ním na předním místě spolujezdce cestoval jeho devětačtyřicetiletý otec. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou řidič zřejmě nepřizpůsobil rychlost své jízdy a na mokré vozovce přejel do protisměru. Zde se následně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem Peugeot Partner s přívěsem.

Jeho pětapadesátiletý řidič v důsledku srážky utrpěl lehké zranění, které si vyžádalo převoz do nemocnice k lékařskému vyšetření. K dalšímu zranění osob nedošlo. Případný alkohol u obou řidičů policisté na místě vyloučili provedenou dechovou zkouškou. Celková škoda je předběžně určena na částku 240 tisíc korun.

Autoři

Štítky nehoda, střet v zatáčce, smyk, Stupná, Mercedes-Benz, Vidochov, Bělá, Peugeot Partner

Zahraniční řidič zřejmě nepřizpůsobil rychlost a v zatáčce se střetl s projíždějícím autem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.