Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Řidič poslal své auto záhadným způsobem přes mostek

Hrozivě vypadající nehoda ke které vyjížděli hasiči v Červené Třemešné na Hradecku se překvapivě obešla bez zranění.

Profesionální jednotka z Hořic odstranila následky dopravní nehody, která se stala v katastru Červené Třemešné. Osobní automobil skončil po nehodě převrácený přes zábradlí mostku.

Řidič byl při příjezdu hasičů na místo události mimo havarované vozidlo. Hasiči vůz zajistili, provedli protipožární opatření a stabilizovali jej proti dalšímu pohybu. Po naložení auta na odtah se postarali o úklid vozovky.

Dvě vážné nehody na Náchodsku

Profesionální hasiči z Broumova zasahovali i v Hejtmánkovicích u dopravní nehody motocyklu, který se měl srazit se zvěří. Hasiči zabezpečili místo nehody. Jedna osoba byla zraněna, do nemocnice ji transportoval vrtulník LZS.

V Červeném Kostelci hasiči z Náchoda a JSDH Červený Kostelec vyjeli k nahlášené události, kdy mělo dojít v katastru Olešnice k železniční dopravní nehodě – nárazu vlaku do stromu v kolejišti. Při události nebyl nikdo zraněn. Asi čtyřicítku cestujících hasiči evakuovali a převezli je na nádraží do Červeného Kostelce. Místo zásahu jednotky zajistily.

Autoři | Foto HZS Královehradeckého kraje

Štítky Nehoda, automobil, hasiči, zranění, řidič, škoda, Červená Třemešná, Královéhradecký kraj, dopravní nehoda, Červený Kostelec, okres Náchod, Broumov, Hořice, Hejtmánkovice, Náchod, Olešnice

FOTO: Řidič poslal své auto záhadným způsobem přes mostek  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.