Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na okruhu se střetly dva osobáky, škoda je více jak 200 tisíc korun

Včera odpoledne došlo na křižovatce ulic Pilnáčkova a Akademika Bedrny v Hradci Králové k dopravní nehodě dvou osobáků. Nikdo se naštěstí nezranil a ani jeden z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu.

„K nehodě došlo tak, že dvaasedmdesátiletá řidička auta značky Renault Fluence, najela od Věkoš po ulici Akademika Bedrny rovně přes okruh do křižovatky na zelený signál, aniž by dopravní situace ji dovolila dále pokračovat v jízdě. V křižovatce zastavila a ve chvíli, kdy z pravé strany od Vančurova náměstí jelo osobní auto značky VolksWagen Passat, které mělo zelený signál, se rozjela a s Passatem se střetla,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

K žádnému zranění nedošlo a ani jeden z řidičů neměl pozitivní zkoušku na alkohol. Škoda na každém z vozidel byla odhadnuta na 110 tisíc korun.

Kvůli závadám policisté zadrželi u Renaultu osvědčení o registraci vozidla a řidičce udělili za přestupek pokutu ve výši 1500 korun.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, nehoda, Hradec, křižovatka, Hradec Králové, Volkswagen Passat, Renault, Renault Fluence

Na okruhu se střetly dva osobáky, škoda je více jak 200 tisíc korun  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.