Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Passat narazil na Hradubické do odstaveného náklaďáku. Řidič osobáku si z nehody odnesl lehké zranění

, aktualizováno 12. března 2019, 10:39

Na rychlostní silnici mezi Hradcem Králové a Pardubicemi, konkrétně za sjezdem od Březhradu směrem na Hradec, zasahovaly včera před polednem všechny složky integrované záchranného systému. Důvodem byla dopravní nehoda osobního a nákladního vozidla.

„Šestadvacetiletý řidič auta značky Volkswagen Passat jedoucí z Opatovic nad Labem pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy hlavně povětrnostním podmínkám. Při přejíždění z levého jízdního pruhu do pravého dostal smyk a přejel z pravého jízdního pruhu do připojovacího, kde narazil do stojícího návěsu značky Panav nákladního auta značky Daf, které bylo odstaveno z důvodu závady na brzdové soustavě soupravy,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová.

Za odstavenou soupravou byl umístěn výstražný trojúhelník. Řidič Passatu, který jel ve voze sám, utrpěl lehké zranění. Po převozu do nemocnice byl propuštěn do domácího ošetřování. Nikdo jiný zraněn nebyl.

Oba řidiče policisté podrobili dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem. Na Passatu odhadli škodu na 600 tisíc a na návěsu 20 tisíc korun.

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje, Policie ČR

Štítky Policie ČR, nehoda, Hradec, Pardubice, Volkswagen Passat, Hradec Králové, Březhrad, PANAV, a.s., Opatovice nad Labem

Passat narazil na Hradubické do odstaveného náklaďáku. Řidič osobáku si z nehody odnesl lehké zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.