Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Po bouračce uletělo z auta kolo a zasáhlo vůz v protisměru

Pětapadesátiletá řidička, která jela v pátek ráno na silnici I/33 od Jaroměře směrem na Černožice, dostala smyk a skončila v příkopu. Při nehodě uletělo z jejího auta kolo a zasáhlo vůz v protisměru. Dvaadvacetiletá šoférka "trefeného" auta vyvázla z nehody bez újmy, řidička havarovaného vozidla musela na ošetření do nemocnice.

„K nehodě došlo pravděpodobně tak, že řidička osobního vozidla Škoda Octavia, která jela od Jaroměře směrem na Černožice, nepřizpůsobila rychlost jízdy a na mokré vozovce dostala smyk. Vyjela vlevo do protisměru a dále do silničního příkopu, kde se její vozidlo přetočilo přes střechu. Z auta odletělo pravé přední kolo, které trefilo osobní auto značky Hyundai i20 jedoucí od Černožic na Jaroměř,“ popsala mluvčí policie Iva Kormošová.

Pětapadesátiletou řidičku Octavie převezla rychlá záchranná služba s lehkým zraněním do nemocnice. Nikdo jiný zraněn nebyl. Dvaadvacetiletá řidička vozu Hyundai byla podrobena dechové zkoušce s negativním výsledkem. U druhé byl z důvodu zranění nařízen odběr krve.

„Policisté na každém vozidle odhadli škodu 50 tisíc korun a u škodovky zadrželi z důvodu závad osvědčení o registraci vozidla. Přesná příčina nehody je v šetření hradeckých dopravních policistů,“ uzavřela Kormošová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky kolo, auto, nehoda, zranění, havárie, Jaroměř, Černožice, Škoda Octavia, Hyundai, Hyundai i20

Po bouračce uletělo z auta kolo a zasáhlo vůz v protisměru  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.