Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Z Hradce do Dobrušky a z Náchoda do Dvora nově pojedou přímé autobusové spoje

V neděli 9. prosince nastane změna autobusových řádů, která přinese některé novinky. Cestující se mohou těšit například na nové přímé spojení z Hradce do Dobrušky a z Náchoda do Dvora Králové nad Labem. Nový večerní spoj odveze zaměstnance z Rychnova nad Kněžnou do Týniště nad Orlicí.

Od neděle tak na základě zvyšující se poptávky doojde k rozšíření přímých autobusových spojů na trase Hradec Králové – Třebechovice pod Orebem – Dobruška.

Na Náchodsku dojde ke změnám v dopoledním spojení mezi Náchodem a Českou Skalicí. Nově pojede dopolední spoj v 8:10 z Náchoda do České Skalice a dále do Jaroměře.

Na lince IREDO 411 bude cestujícím zajištěno nové dopolední přímé spojení Náchoda s Dvorem Králové nad Labem bez přestupu v České Skalici.

Na základě požadavku zaměstnavatelů a spolupráce s městem Kostelec nad Orlicí vznikne v pracovních dnech večerní spojení na lince IREDO 115 mezi Rychnovem nad Kněžnou a Týništěm nad Orlicí. Po skončení odpolední směny tak budou mít zaměstnanci odvoz.

V souvislosti se zavedením víkendových přímých vlaků z Hradce Králové do Svobody nad Úpou dojde k úpravě autobusových spojů ve východních Krkonoších. Nové spojení by mělo přinést cestujícím lepší dostupnost turistických míst v Krkonoších.

Autoři

Štítky doprava, autobusy, Hradec, spoj, Hradec Králové, Náchod, Dobruška, Rychnov nad Kněžnou, Dvůr Králové nad Labem, Týniště nad Orlicí, Česká Skalice, IREDO, okres Náchod, Třebechovice pod Orebem

Z Hradce do Dobrušky a z Náchoda do Dvora nově pojedou přímé autobusové spoje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.