Počasí dnes29 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Jičínem se budou o víkendu prohánět motorky, omezí dopravu

Řidiči musí o tomto víkendu počítat s uzavírkami některých ulic v Jičíně. Konají se tady závody Cena města Jičína. Motorky se budou prohánět v lokalitě Holínského Předměstí a je potřeba počítat s tím, že tahle akce omezí běžnou dopravu.

Kvůli motocyklovým závodům 15. a 16. června nutné počítat s uzávěrami ulic M. Koněva a Markova a také části obchvatu I/35 okolo Holínského Předměstí. Na vše bude dohlížet policie.

Cena města Jičína je velmi oblíbenou akcí, na kterou přijíždějí závodníci z celé republiky i zahraničí. Značné pozornosti se těší také u diváků. Princip závod je takzvaná jízda pravidelnosti, kdy závodník je odměňován za to, že jednotlivá kola absolvuje v co nejpodobnějších časech. 

Stejně jako loni se ani tentokrát nebude konat slavnostní projížďka městem, uskuteční se pouze závod. Pořadatelé jsou povinni v uzavírkách zajistit v pravidelných intervalech přechody přes závodní trať. Závod se původně měl konat o týden dříve, avšak byl odložen z důvodu voleb do Evropského parlamentu.

Ohodnoť článek

Foto Město Jičín

Štítky Jičín, závody, doprava, uzavírka, ČR, motocykl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jičínem se budou o víkendu prohánět motorky, omezí dopravu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.