Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Na Kotalovu premiéru se fanoušci dostanou v neděli MHD zdarma

Hradecké fotbalisty čeká premiéra pod novým koučem Václavem Kotalem. Votroci přivítají v neděli Jablonec. Budou chtít přerušit tři zápasy trvající sérii proher. Brány stadionu se otevřou v jednu odpoledne a na zápas se fanoušci dostanou zdarma MHD.

Hradecký Dopravní podnik opět nabízí jízdu zdarma fanouškům hradeckých fotbalistů. Kdo se prokáže permanentkami FC Hradec Králové a mobilními nebo tištěnými vstupenkami, sveze se zdarma. Platí to pro spoje, které pojedou sto dvacet minut před zahájením utkání, tedy od třinácti do patnácti hodin. A šedesát minut po skončení utkání, tedy od sedmnácti do osmnácti hodin.

Brány stadionu se otevřou dvě hodiny před začátkem úvodního výkopu ve třináct hodin. Před utkáním je na programu nejen bohatý předzápasový program, ale také promítání dokumentu POD LÍZÁTKY, který přiblíží výstavbu nového stadionu. Kamera sledovala dva roky, jak roste nový svatostánek. Fanoušci uvidí zpovědi fotbalových legend, netradiční záběry a vznik arény od prvního do posledního šroubku. 

Příznivci Severočechů mohou v den utkání pořizovat vstupenky do sektoru Q, který je pro ně vyhrazen. Lístky, které stojí dvě stě sedmdesát korun, získají  je na pokladně u tohoto sektoru od třinácti hodin.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky FCHK, fotbal, Hradec Králové, zdarma, MHD, fanoušek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Kotalovu premiéru se fanoušci dostanou v neděli MHD zdarma  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.