Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Trutnov hlásí několik dopravních komplikací, řidiče čekají objížďky

Silničáři se pustili do oprav silnic v Trutnově a okolí s velkou vervou a řidiči se musí přichystat na nemalé komplikace. Ať už v trutnovské části Volanov, tak také v nedalekých Bernarticích.

Silničáři v tomto týdnu zahájili dlouho dopředu avizovanou opravu mostu ve Volanově, která si vyžádá čtyřměsíční uzavírku na silnici I/16.  Jako první přichází na řadu frézování. Současný most bude kompletně zbourán, protože je ve špatném technickém stavu, a nahradí ho zcela nová mostní konstrukce. Postupně tady bude úplná uzavírka přes Hostinné, v tuhle chvíli je tam zatím provoz řízen kyvadlově. 

V Bernarticích je uzavřená celá silnice přes obec a řidiči musí jet přes Babí. V pondělí přibude další dopravní starost. Do pátku bude úplně uzavřená Voletinská ulice. Bude se tam opravovat železniční přejezd, a to v režii Správy železnic. Objízdná trasa vede ulicemi Náchodská a Polská. Děkujeme za pochopení.

Ohodnoť článek

Foto Město Trutnov

Štítky Volanov, doprava, silnice, Trutnov, objízdná trasa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Roman Vondraček

Hlavně by měli nejdriv dokončit silnici na Babí, když už tam snad dodělali kanalizaci,sou tam propadlé úseky, prostě nádherná jízda

Sobota, 5. srpna 2023, 11:47Odpovědět

Trutnov hlásí několik dopravních komplikací, řidiče čekají objížďky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.