Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hradecké MHD pojede jinak, důvodem je uzavírka v Pouchovské ulici

Železničáři v týdnu uzavřou železniční přejezd na Pouchově v Hradci Králové, a to bude mít vliv i na spoje MHD. Několik linek změní trasu a časy odjezdů. Od příštího pondělí se vše vrátí do normálu.

Ode dneška bude na hradeckém Pouchově uzavřen železniční přejezd a Pouchovská ulice. Zrušeny bude částečně zastávka linek č. 3, 14, 25, 51 a 52. Výluka potrvá do neděle 30.7.2023

Od středy do neděle se změny týkají linek č. 14 a 25. O víkendu potom linek č. 3, 51 a 52. Linka č. 14 bude vedena obousměrně po objízdné trase ulicemi Buzulucká, Pilnáčkova, Akademika Bedrny, Jana Černého, Spořilovská. Znamená to, že lidé budou na zastávkách Průmyslová škola, Pyrám, Alessandria, Sídliště Sever, Sever střed, Dům L, Centrálka čekat na čtrnáctku marně.

Linka č. 25 bude končit v točně na zastávce Sídliště Sever.  Spoje tak vynechají zastávky Sever střed, Dům L, Centrálka, Věkoše - Slávie, Truhlářská, Pouchov Sokolovna, Pouchov kostel, U Lupínků, Letiště, Spořilovská, Jana Černého, Akademika Bedrny.

Linka č. 3 bude o víkendu vedena obousměrně po objízdné trase ulicí Pospíšilova. Nebude tak zajíždět na zastávky Sídliště Sever, Sever střed, Dům L, Dopravní podnik, Buzulucká, Alessandria.

Co se týče linky č. 51, tak o víkendu bude začínat na zastávce Kongresové centrum Aldis a končit na zastávce Sídliště Sever a vynechají zastávky Dopravní podnik, Sever střed, Dům L.

Linka č. 52 bude o víkendu začínat na zastávce Sídliště Sever a končit na zastávce Kongresové centrum Aldis a nebude zajíždět na Dům L, Sever střed a Dopravní podnik.

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky Pouchov, dům, Hradec Králové, dopravní společnost, Alessandria, Kongresové centrum Aldis, městská hromadná doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecké MHD pojede jinak, důvodem je uzavírka v Pouchovské ulici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.