Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Silničáři se nastěhovali k D11 u Kuklen a také do Solnice

Ve druhé polovině tohoto týdne obsadí silničáři oblast u hradeckých Kuklen, kde budou pracovat na dokončení dálnice D11. Začnou ve čtvrtek 20. července a budou pracovat skoro do konce roku. Opraví i kruhový objezd v Solnici.

Ve čtvrtek 20. července zahájí ŘSD dostavbu chybějících větví tzv. čtvrtého kvadrantu na mimoúrovňové křižovatce Kukleny jako součást dálnice D11. Během stavby, která je v plánu do poloviny prosince, bude omezen průjezd kolektorem do jednoho jízdního pruhu.

Ode dneška pracovníci Ředitelství silnic a dálnic pracují na opravě komunikace I/14 a okružní křižovatky v Solnici. "Na silnici kompletně vyměníme celé asfaltové vozovkové souvrství. Opravíme zároveň i rámový propustek včetně zádržného systému, upravíme silniční příkopy a obnovíme svislé a vodorovné dopravní značení," uvedl mluvčí ŘSD Jan Rýdl. Práce bude provádět osvědčená firma M-Silnice za dvacet pět milionů. Podle předpokladu bude hotovo do poloviny listopadu. Se stavbou bude až do konce října spojena i úplná uzavírka ul. Rychnovská. 

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky D11, ŘSD, silnice, Kukleny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silničáři se nastěhovali k D11 u Kuklen a také do Solnice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.