Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie večer uzavře silnici z Hradce do Blešna, omezení i na D11

Řidiči se dneska musí u Hradce Králové připravit na komplikace. Od večera na pár hodin neprojdou silnici směr Blešno. Zabere si ji pro sebe policie, která tady bude provádět vyšetřovací pokus.

Až pomine odpolední dopravní špička, tak policie uzavře silnici I/11 z Hradce Králové na Blešno a bude řidiče navádět na objízdnou trasu. Silnice bude zavřená od 18:00 do 22:00 hodin. Hradečtí kriminalisté tady budou provádět vyšetřovací pokud.

Objízdná trasa pro osobní vozidla je stanovena přes ulici Podhurská v obou směrech. Od Blešna na Hradec Králové bude dle možnosti policie provoz nad 3,5 tun směrován po I/11 v původní trase.

Na dálnici D11 v úseku Hradec Králové – Smiřice dnes siničáři zahájili práce na doplnění protihlukových stěn. Postaví čtyři doplňkové protihlukové zábrany, a to na základě memoranda uzavřeného s občany a spolky ještě před samotnou stavbou D11. Výstavba proběhne na náklady Ředitelství silnic a dálnic  Dneska silničáři rozmístní dopravní značky a ztra nastoupí technika. Práce potrvají do 22. srpna. Doprava přitom po celou dobu stavby pojede v režimu dva plus dva jízdní pruhy.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie večer uzavře silnici z Hradce do Blešna, omezení i na D11  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.