Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Oprava křižovatky Brněnská skončila, kolony se ale tvoří dál

Okružní křižovatka Brněnská v Hradci Králové je od minulé středy opět průjezdná bez omezení. Komplikace ve významném dopravním uzlu ve městě ale neskončily. Silničáři začali opravovat navazující Sokolskou ulici, která tvoří jedno ze čtyř ramen křižovatky. V každém směru je v Sokolské ulici místo dvou průjezdný pouze jeden jízdní pruh, řekla Iva Kormošová z hradecké policie. Omezení je v Sokolské ulici, jak ve směru k nemocnici, tak při příjezdu na kruhový objezd.

Aby byla doprava na kruhovém objezdu a v Sokolské ulici plynulejší, byl dočasně upraven režim světelné signalizace. „Proto dnes ráno byla doprava relativně plynulá,“ řekla Kormošová.

Oprava Sokolské ulice by podle ní měla skončit 7. října. „I když objízdné trasy už nejsou značené, doporučujeme řidičů, pokud je to možné, se křižovatce zcela vyhnout a zvolit jinou trasu,“ uvedla Kormošová.

Rekonstrukce okružní křižovatky Brněnská na městském silničním okruhu za 60 milionů korun bez DPH začala 2. července. Zahrnuje plošnou opravu podkladních vrstev vozovky s následným položením nového živičného povrchu. Hlavní díl oprav, který byl v prostoru vlastní křižovatky, již skončil.

Autoři

Štítky doprava, rekonstrukce, Hradec Králové, okružní křižovatka, kruhový objezd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava křižovatky Brněnská skončila, kolony se ale tvoří dál  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.