Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Doprava

ŘSD má pravomocné územní rozhodnutí na obchvat Rychnova nad Kněžnou

Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) má pravomocné územní rozhodnutí na stavbu obchvatu Rychnova nad Kněžnou. Stalo se tak poté, co ministerstvo dopravy začátkem června zamítlo tři odvolání proti územnímu rozhodnutí, které loni v září vydal...

Cestování s dětmi nemusí být horor. Poradíme vám, jak ho usnadnit

Dlouhé cesty autem v plné rodinné sestavě jsou strašákem mnoha rodičů s malými dětmi. Přitom s trochou přípravy může i několikahodinový výlet na prázdniny či dovolenou proběhnout bez starostí. Co nepodcenit a kde vsadit na moderní technologie?

Mezi Hradcem Králové a Pardubicemi nepojedou vlaky, výluka začíná tuto sobotu

Kdo by se chtěl dostat z Pardubic do Hradce Králové a opačně vlakem, tak od soboty to nepůjde. Začne platit desetidenní výluka na železnici a vlaky nahradí autobusy.

Nejvíc pokut za rychlou jízdu padá v Hradci stále na výpadovce na Jičín a Náchod

Čtyřem tisícům řidičů přišla od začátku května, co v Hradci Králové začaly fungovat nové radary, výzva k uhrazení pokuty. Drtivá většina se týká překročené nejvyšší povolené rychlosti, a to na výpadovce směr Jičín a Náchod.

Spolujezdec chtěl zachránit opilého řidiče úplatkem. Za ten může až na šest let do vězení

Sto tisíc korun na ruku, když nás necháte jet dál. Pravděpodobně takhle nějak zněla nabídka úplatku od spolujezdce dvaadvacetiletého řidiče. Toho chytla hlídka Městské policie Jaroměř za volantem pod vlivem. Paradoxem je, že řidiči za opilou...

Termín nabídek na D11 opět posunut. Zahájení stavby koncem roku ohroženo není

Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) opět posunulo termín podání nabídek do tendru na stavbu úseku dálnice D11 z Trutnova na státní hranici s Polskem. Zatím poslední termín po opakovaném prodloužení je 31. červenec, původní první termín byl 17....

Policie večer uzavře silnici z Hradce do Blešna, omezení i na D11

Řidiči se dneska musí u Hradce Králové připravit na komplikace. Od večera na pár hodin neprojdou silnici směr Blešno. Zabere si ji pro sebe policie, která tady bude provádět vyšetřovací pokus.

U hradeckého ČKD pokračuje oprava okružní křižovatky přesně podle plánu

Oprava okružní křižovatky u ČKD v Hradci Králové na sil. I/33 pokračuje podle harmonogramu po etapách. Probíhají práce na zajištění inženýrských sítí a dále silničáři pokračují ve frézování asfaltových vrstev.

Doudleby nad Orlicí mají obchvat. Dosud přes město jezdilo deset tisíc aut denně

Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) dnes dopoledne otevřelo obchvat městysu Doudleby nad Orlicí na Rychnovsku. Téměř tříkilometrový obchvat mimo městys s 1800 obyvateli svedl dopravu z frekventované silnice I/11, která je severním silničním tahem...

Velká přestavba hradecké Milety u nemocnice se přiblížila, silničáři podnikli další krok

Ředitelství silnic a dálnic zahájilo výběrové řízení na zhotovitele stavby “I/31 Hradec Králové - křižovatka Mileta”. Předpokládaná hodnota zakázky je 527 mil. Kč bez DPH.

Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.