Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Doprava

Auta přes most v Rudníku už proudí, v tomto týdnu skončí veškerá omezení

Velká úleva pro řidiče nastala na Trutnovsku. Silničáři už tam dovedli do finále rekonstrukci silnice v Rudníku. V současné chvíli se tam sice jezdí s omezením, ale v průběhu tohoto týdne se doprava vrátí do běžného režimu.

U Koruny v Hradci Králové se zaseklo auto s rodící ženou. Dopravní špičkou je protáhl policejní vůz

Dlouhé kolony táhnoucí se od křižovatky s Gočárovým okruhem až k Veterinární škole. Taková je každodenní realita kolem okružní křižovatky Koruna v Hradci Králové. Osudovou se teď málem stala muži, který tudy vezl svou rodící manželku do...

Hradecký kraj, ŘSD a Vamberk se po letech dohodly na uspořádání silnic ve městě

Královéhradecký kraj, státní Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) a město Vamberk na Rychnovsku se dohodly na uspořádání silniční infrastruktury na území města. Stalo se tak po více než deseti letech od dokončení silničního obchvatu Vamberka. Do...

Na Kotalovu premiéru se fanoušci dostanou v neděli MHD zdarma

Hradecké fotbalisty čeká premiéra pod novým koučem Václavem Kotalem. Votroci přivítají v neděli Jablonec. Budou chtít přerušit tři zápasy trvající sérii proher. Brány stadionu se otevřou v jednu odpoledne a na zápas se fanoušci dostanou zdarma MHD.

Řidiči v historickém centru Hradce Králové zmatkují a jezdí do protisměru

Víc dopravních značek, než kdy jindy, je teď v historickém centru v Hradci Králové. Uzavřeno je hned několik ulic v blízkosti Velkého náměstí, upraven je dopravní režim. Řidiči často zmatkují a nevědí, kam mají jet.

Březhradská ulice K Potoku je téměř hotová, o několik měsíců dříve

Začátkem června letošního roku zahájilo město Hradec Králové rekonstrukci komunikace K Potoku v Březhradě. Původní prašnou cestu nahradila asfaltová silnice, ke které přibyl chodník i veřejné osvětlení.

Nejbezpečnější silnice v zemi má Hradec Králové

Pokud někdo nadává na hradeckou dopravu, tak statistiky mu seberou vítr z plachet. Hradec Králové se totiž umístil v čele žebříčku bezpečnosti. Oproti jiným městům se tu stává méně dopravních nehod s tragickými následky.

Nad silnicí do Špindlerova Mlýna přibudou sítě, mají zvýšit bezpečnost

Stavbaři zajišťují skalní svah nad hlavní silnicí do největšího krkonošského střediska Špindlerův Mlýn u Vrchlabí na Trutnovsku. Odpadávání skalních úlomků na silnici by měl zabránit systém ochranných ocelových sítí.

Na ex vypil placatici rumu, sedl do auta a odjel. Policejní hlídce nadýchal tři promile

Policie vyšetřuje další případ jízdy pod vlivem alkoholu. Tentokrát jde o dvaapadesátiletého muže, který nadýchal tři promile alkoholu. Před jízdou měl na ex vypít placatici rumu. Hned poté se vydal z náměstí v Sobotce směrem na Čelákovice.

Děti Země blokují úsek D11, silničáři s nimi chtějí jednat

Ekologické hnutí Děti Země napadlo rozkladem stavební povolení pro úsek dálnice D11 z Trutnova ke státní hranici s Polskem. Vedení silničářů chce s předsedou Dětí Země Miroslavem Patrikem jednat o možném zpětvzetí rozkladu.

Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.