Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Doprava

Kamion mířil ke Šerlichu, proti byla namrzlá silnice

Jízda po horských silnicích se komplikuje, meteorologové hlásí další sněžení a od zítřejšího odpoledne se od středních poloh budou tvořit sněhové jazyky a závěje.

Horské silnice pokrývá zledovatělý sníh, v tomto týdnu připadne další

Horské silnice jsou sjízdné, ale je potřeba se mít na pozoru. Některé úseky jsou pokryté zledovatělým sněhem. O víkendu museli policisté a hasiči řešit několik dopravních nehod. Zimní počasí nás čeká i v tomto týdnu.

Omezení výjezdu z centra Hradce Králové kvůli opravě kanalizace skončí 1. prosince

V historickém centru Hradce Králové skončí k poslednímu listopadu oprava kanalizace a vodovodu. Řidiči budou moci od pátku 1. prosince z Velkého náměstí opět odjíždět jednosměrnou ulicí V Kopečku. Od července je ulice zcela uzavřená a odjezd z...

Dodělávky na nedávno opravené silnici na Šerlich budou hotové příští týden

Dodatečné úpravy na několika místech nedávno otevřené a opravené silnici z Deštného v Orlických horách na Šerlich budou hotové do konce příštího týdne. Uvedení silnice do ostrého provozu kraj předpokládá v týdnu od 4. prosince. Náklady na...

Dálnici D11 Trutnov - hranice postaví polská firma

Úsek dálnice D11 mezi Trutnovem a hranicí s Polskem postaví za 11,35 miliardy korun bez DPH největší polská stavební firma Budimex. Ředitelství silnic a dálnic ČR vybralo její nabídku jako nejvýhodnější.

Autobusovou dopravu v hradeckém kraji a MHD v Hradci Králové stávka neomezí

Linkovou autobusovou dopravu v Královéhradeckém kraji pondělní stávka odborů neomezí. V plném provozu bude v pondělí i městská hromadná doprava ve stotisícovém Hradci Králové.

Děti povozí v Hradci Králové Mikuláš ve svém trolejbusu

Už příští pondělí vyrazí do ulic známá trojice. Čert, Mikuláš a anděl se chystají do akce a v Hradci Králové ani letos nepřijdou děti o Mikulášský trolejbus, který bude brázdit hradecké silnice.

Hradecká ulice V kopečku bude brzy průjezdná, ale jen na pár měsíců

Je to velká zkouška nervů řidičů, podnikatelů i pěších a cyklistů. VAK v ulici V Kopečku v Hradci Králové provádí opravu vodovodu a kanalizace, auta tudy neprojedou. Od prvního prosince by se ale mělo vše vrátit do běžného režimu.

Hradecký kraj si objednal další práce na nové silnici na Šerlich. Jde především o zpevnění krajnic

Královéhradecký kraj si objednal další práce na nově opravené silnici z Deštného na Šerlich. Po jejím uvedení do provozu si někteří řidiči stěžovali na to, že není dostatečně široká. S vyhýbáním měli problém především řidiči větších automobilů a...

Ceny benzínu by na pumpách měly spadnout pod třicet osm korun

Benzín by měl na většině čerpacích stanic klesnout pod 38 korun za litr, někde už se tak stalo. V tomto týdnu by cenovky měly klesnou až o 80 haléřů, jak u nafty tak benzínu. 

Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.