Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Auparku v Hradci otevírá Smarty.cz. Vymazlená prodejna s gamingem a elektronikou

PR článek

Pořádnou party začne otevření první prodejny Smarty.cz v Hradci Králové. V OC Aupark se v pátek 23. září dopoledne můžete těšit na DJ, koutek s gamingem a pořádnou nálož slev na gaming a chytrou elektroniku.

Prodejny Smarty.cz se v českých nákupních centrech začaly objevovat letos na jaře. Zatím jich stojí po celé republice pět. Ta v Auparku bude už šestá. „Na prodejně zákazníci najdou unikátní mix herního zboží a merche z nabídky oblíbeného JRC a chytrou elektroniku od Smarty.cz,“ popisuje Petr Syrůček, majitel a zakladatel Smarty BRANDS a dodává, že do dvou let budou Smarty.cz prodejny po celém Česku – bude jich přes 40.

Na nově otevřené prodejně v Auparku si na své přijdou jak zapálení hráči, kteří si chtějí koupit novou hru, vyzkoušet herní konzole nebo nabušené počítače TIGO, stejně jako všichni ostatní, kteří od svého nakupování čekají prémiový zážitek a pomoc vyškoleného personálu. Na prodejně si lidé můžou nejen koupit nové zboží, ale i vyzvednout své objednávky z e-shopu. To ocení všichni, kteří si rádi mobilní telefon nebo počítač před nákupem vyzkouší.

Jedinečný design a nabídka

Hned na první pohled zaujme prodejna svým designem. Její prostor je vizuálně rozdělený na dvě části černou a bílou barvou. Černá část je věnována gamingu a JRC, zákazníci tam najdou výběr těch nejoblíbenějších her, merchandise nebo také počítače TIGO či herní konzole k vyzkoušení. Bílá půlka patří Smarty.cz se širokou nabídkou mobilních telefonů, tabletů, počítačů, chytrých hodinek a další elektroniky. Základem prodejny je moderní, na první pohled jednoduchý, ale sofistikovaný a graficky čistý design. 

Party a spousta slev

Slavnostní otevření v pátek 23. září bude plné zábavy. Párty odstartuje DJ, k dispozici bude spousta mašin v herním koutku a chybět nebude ani občerstvení. V 11 hodin se prodejna otevře.

Rozhodně se vyplatí být na místě. Prvních 50 zákazníků dostane dárek, kdo se zapojí do slosování, může vyhrát konzoli Xbox Series S. Na prodejně bude taky sleva 10 % na všechno zboží. A vybrané kousky budou ještě levnější!

Tak třeba PlayStation 5 bundle s Horizon Forbidden West a druhým ovladačem bude k mání za 17 490 korun, 20 % slevu dostanou zákazníci jen v pátek na počítače Asus ROG a Zenbook, stejně jako na vše od značky Samsung. Slevu dvacet procent pak bude možné využít i na nákup produktů od značky Marshall nebo na celý sortiment merchandise, a to včetně Pokémonů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Smarty.cz, Aupark, Hradec Králové, obchod, elektronika, počítač, Millicom, design, Česko, Samsung, Asus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Auparku v Hradci otevírá Smarty.cz. Vymazlená prodejna s gamingem a elektronikou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.