Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Opilý řidič zdemoloval Mercedes za dva miliony. Sám skončil v nemocnici

K nehodě došlo už v sobotu krátce po sedmé hodině večer. Osmadvacetiletý řidič osobního vozu Mercedes - AMG jedoucí od Libáně na Jičín pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost a v mírné zatáčce dostal smyk. Auto za dva miliony korun je na odpis, řidič v nemocnici.

„Auto se přetočilo kolem své osy, narazilo do sloupu veřejného osvětlení a poté se převrátilo na levý bok,“ popisuje nehodu mluvčí policie Iva Kormošová. Sám řidič skončil v nemocnici, jeho spolujezdec vyvázl bez vážnějšího zranění. Policie řidiče podrobila dechové zkoušce, ta ukázala 1,1 promile alkoholu. Následně se podrobil i rozboru krve.  

Škoda na Mercedesu byla vyčíslena na dva miliony korun. Další škody na plotu u silnice a dalších věcech na 90 tisíc korun. Přesnou příčinu nehody policie teprve vyšetřuje. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky doprava, nehoda, alkohol, Jičínsko, Staré Hrady, foto, Mercedes, škoda, miliony, Mercedes-Benz, nemocnice, havárie, policie, Jičín, Libáň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič zdemoloval Mercedes za dva miliony. Sám skončil v nemocnici  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.