Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

O víkendu se zavře silnice mezi Dvorem Králové a Trutnovem. Na řidiče čeká objížďka

V pondělí začala rekonstrukce čtyř propustků na silnici I/37 v obcích Vyšinka a Nové Kocbeře. Pro řidiče jde o hlavní tah ze Dvora Králové nad Labem a Trutnovem. Během týdne se dalo místem projet alespoň kyvadlově, ale během víkendu bude silnice uzavřená. Na řidiče tak čekají náhradní objízdné trasy.

Kompletně hotovo bude podle Ředitelství silnic a dálnic nejdříve na konci srpna. Až do začátku letních prázdnin tudy řidiči projedou kyvadlově, přičemž dopravu řídí provizorní semafory. Úplné uzavírky jsou plánované dvě. Jde o víkendy 15. a 16. května a 5. a 6. června.  

Během obou kompletních uzavírek budou muset řidiči po objízdných trasách. O něco lépe na tom budou osobní auta, která pojedou přes Kohoutov, Vyhnánov a Hajnice. Jejich objízdná trasa měří bezmála 14 kilometrů a v běžném provozu zabere něco kolem 20 minut.  

Daleko větší komplikace způsobí rekonstrukce řidičům kamionů. Pro ně je objízdná trasa vedena ze Dvora Králové nad Labem do Jaroměře, České Skalice, Náchoda, Červeného Kostelce, Úpice a až poté do Trutnova. Celá trasa měří přes 70 kilometrů. Projet jde za zhruba za hodinu a půl. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky doprava, Dvůr Králové, Trutnov, trasa, objízdná, nákladní, osobní, auta, objížďka, silnice, Dvůr Králové nad Labem, Nové Kocbeře, Ředitelství silnic a dálnic, Kohoutov, Hajnice, Vyhnánov

O víkendu se zavře silnice mezi Dvorem Králové a Trutnovem. Na řidiče čeká objížďka  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.