Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Bez on-line vstupenek na výlet nejezděte. Lístky koupené předem jsou třeba do Adršpachu i Safari Parku

Pandemie koronaviru donutila lidi přesunout se na internet. I v době rozvolňování je řada věcí odkázána na on-line prostředí. Na řadu míst je třeba koupit vstupenky předem právě na internetu. Počet návštěvníků takto reguluje například Adršpach nebo Safari Park ve Dvoře Králové.

On-line prodej vstupenek do Adršpachu byl spuštěn už 12. dubna. Kromě samotných vstupenek do skal lidé na internetu pořídí i parkovací místa. „Nákup online vstupenek a parkovného tak pomůže s regulací návštěvnosti i dopravy,“ potvrdila Hradecké Drbně koordinátorka cestovního ruchu Kateřina Menšíková.  

Dodává, že na místě jsou k prodeji jen vstupenky, které se neprodali na internetu. Návštěvníkům se tak může stát, že nebudou do skal vpuštěni. Možnosti budou mít dvě. Objednat z telefonu vstupenky on-line a chvíli počkat, nebo odjet domů.  

Podobný přístup zvolil i Safari Park ve Dvoře Králové nad Labem. První týden po otevření bylo možné vstupenky pořídit i na pokladnách, nyní už se bez on-line vstupenky lidé neobejdou.  Zahrada pomocí virtuálních vstupenek reguluje počet návštěvníků. 

Vládní nařízení zoologickým zahradám nařizuje omezit počet návštěvníků na maximálně 20 procent své kapacity. Konkrétně ve Dvoře Králové to vychází na zhruba tři tisíce lidí v jeden čas. Stále jsou také uzavřené všechny vnitřní expozice. 8. května chce zahrada otevřít safari. 

Ohodnoť článek

Foto FB: Adršpašské skály

Štítky Adršpach, Safari Park, vstupenky, on-lite, turistika, Internet, rezervace, kapacita, vstupenka, ZOO Dvůr Králové, Dvůr Králové nad Labem, pandemie covidu-19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bez on-line vstupenek na výlet nejezděte. Lístky koupené předem jsou třeba do Adršpachu i Safari Parku  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.