Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Silničáři rozkopou výjezd z Jaroměře na Trutnov. Postaví zde kruhovou křižovatku

Ředitelství silnic a dálnic chce během letošního května postavit novou okružní křižovatku v Jaroměři. Jde o nepřehledný úsek na výjezdu ve směru na Trutnov. Konkrétně pak o křížení silnice I/37 a Velichovské ulice nedaleko Penny Marketu. V minulosti se tu stala řada dopravních nehod.

„Aktuálně vybíráme zhotovitele celé akce. Předpokládaná cena stavby činí 15 milionů korun bez DPH. Nový kruhový objezd budou řidiči moci využívat v říjnu letošního roku,“ píší zástupci Ředitelství silnic a dálnic na svém webu.  

Během stavby bude trasa na Trutnov průjezdná pouze kyvadlově. Dopravu budou řídit silničáři i semafory. Hlavně v dopravních špičkách lze očekávat tvorba kolon v obou směrech. Daleko větší komplikace čekají na řidiče, kteří tudy jezdí směrem na Velichovky. Právě Velichovská silnice bude zcela uzavřena. Ze směru od Trutnova půjde úsek objet přes Horní Dolce, Vestec a Rtyni. Ve směru od Jaroměře přes Rožnov. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky doprava, rekonstrukce, křižovatka, Jaroměř, Trutnov, Velichovky, ŘSD, plán, omezení, Ředitelství silnic a dálnic, Penny Market, Horní Dolce, Rtyně, Rožnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silničáři rozkopou výjezd z Jaroměře na Trutnov. Postaví zde kruhovou křižovatku  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.