Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Trutnov rozšíří provizorní parkoviště na Zelené Louce. Sloužit bude pro místní 

Kvůli rekonstrukci obchodního domu Kaufland radnice v Trutnově rozšíří parkování na Zelené Louce. Přes tři desítky parkovacích míst budou sloužit především pro obyvatele z okolních ulic. Jde pouze o dočasné řešení, všechna místa budou opět zrušená hned po dokončení oprav obchodního domu.

„Vytyčili jsme prostor před budovou Základní školy Mládežnická, kde vznikne až 35 provizorních parkovacích stání. Z části jde o betonovou plochu a z části o zatravněnou, kterou jsme zavezli recyklátem a zpevnili,“ řekl starosta Trutnova Ivan Adamec (ODS). 

Nové parkoviště se místním otevře v pondělí 12. dubna. Radnice předpokládá, že bude sloužit po celou dobu rekonstrukce obchodního domu. Tedy zhruba tři až čtyři měsíce. Až bude oprava Kauflandu hotová, dočasná místa zmizí a plocha bude vrácena do původního stavu.  

„Jsme si vědomi, že situace s parkováním na Zelené Louce je komplikovaná. Chceme dočasnou parkovací plochou obyvatelům Tiché ulice alespoň trochu pomoci, než bude parkoviště u Kauflandu opět k dispozici,“ dodává trutnovský starosta. Dodává, že náklady na provizorní rozšíření parkovacích stání vyjdou na zhruba 200 tisíc korun. 

Ohodnoť článek

Foto město Trutnov

Štítky Trutnov, parkování, Zelená Louka, místo, provizorní, rekonstrukce, Kaufland, obchodní dům, Ivan Adamec, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trutnov rozšíří provizorní parkoviště na Zelené Louce. Sloužit bude pro místní   |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.