Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nepoznáváte tohoto muže? Vykradl covidové oddělení nemocnice v Náchodě

Krádež na covidovém oddělení nemocnice v Náchodě? Ne, to není špatně načasovaný vtip. Policie v těchto dnech hledá muže, který si z nemocnice odnesl peněženky zdravotních sester. Většina z nich tak přišla o hotovost, ale i platební karty a doklady. Pokud muže na fotce nebo videu poznáváte, zavolejte policii.

„Z dodaných kamerových záznamů jsme zjistili, že se po oddělení v inkriminovanou dobu pohyboval muž, který postupně zkoušel všechny kliky místností, až narazil na sesternu, kde chvíli pobyl a pak rychle odešel,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová. O své osobní věci přišlo osm sester, celková škoda je odhadnuta na deset tisíc korun.  

U vstupu do nemocnice muže natočila bezpečnostní kamera s modrým batohem, který držel v ruce. Ten se pak našel na chodbě nedaleko vykradené sesterny. Z dalšího vyšetřování se přišlo na to, že muž nasedl do večerního vlaku na Choceň a z Náchoda odjel.  

„Jelikož se nám do současné doby nepodařilo zjistit totožnost neznámého muže, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost. Kdo muže pozná, ať zavolá na linku 158,“ dodává mluvčí.  Pokud se podaří zloděje dopadnout, může skončit až na osm let ve vězení. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, nemocnice, Náchod, video, foto, 158, krádež, pomoc, veřejnost, Choceň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nepoznáváte tohoto muže? Vykradl covidové oddělení nemocnice v Náchodě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.