Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Matka zlomila svému ročnímu synovi obě nohy. Chlapeček byl týrán už od narození

Policie vyšetřuje třiadvacetiletou matku, která měla ublížit svému ročnímu synovi. Na případ upozornila nemocnice v Trutnově, kam matka své dítě přivezla na vyšetření. Chlapeček měl zlomené obě nožičky. Odborný posudek potvrdil, že byla zranění způsobena druhou osobou.

„Z předběžné zprávy od znalkyně z oboru zdravotnictví vyplynulo, že měl chlapec nejen čerstvé zlomeniny obou dolních končetin, ale i zlomeniny staršího data,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová

Lékařská zpráva potvrdila, že měl chlapeček (za celý svůj život) zlomené prakticky všechny kosti v těle. Zranění měla být způsobena tupým násilím různé intenzity, při kterých dítě zažívalo velké bolesti. Jde o takzvaný syndrom týraného dítěte.

Během vyšetřování policisté zjistili, že má matka ještě dvě děti ve věku pět a šest let. Ty ji byly v roce 2017 odebrány. 

„Jelikož měl vyšetřovatel důvodnou obavu, že žena bude v trestné činnosti pokračovat, nebo že uprchne, podal ke státnímu zástupci podnět na vzetí do vazby. Soudce následně návrh státního zástupce akceptoval a ženu do vazby poslal,“ dodává Kormošová. Pokud ji soud prokáže vinu, může až na 12 let do vězení.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky policie, Trutnov, nemocnice, vyšetřování, matka, syn, dítě, týrání, zlomenina, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Matka zlomila svému ročnímu synovi obě nohy. Chlapeček byl týrán už od narození  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.