Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zájemce o studium na UHK čeká den otevřených dveří online. Budoucí studenty nelze pozvat osobně

Zájemci o studium na Univerzitě Hradec Králové letos nemůžou přijít na den otevřených dveří osobně. Univerzita proto připravila online variantu. Na dnešek a sobotu je připraveno živé vysílání i speciální online přednášky.

„Na oba dny jsme pro uchazeče o studium připravili nabitý a živě vysílaný program kombinující jak faktické informace o studiu, tak praktické rady vzhledem k bydlení v Hradci Králové, cestování s naší univerzitou či získávání praxe již během studia,“ vysvětluje prorektorka UHK Pavlína Springerová.

První blok bude vysílán živě na facebookových stránkách UHK. Moderátor představí děkany jednotlivých fakult a úspěšné absolventy. Druhá část se bude věnovat nabídce jednotlivých oborů a programů. Každá z fakult představí svůj obor pomocí MS Teams.

„Uchazeči na našem webu najdou link a jednoduše se připojí do virtuální místnosti podle toho, co by u nás mohli studovat. Tady se potkají s našimi vyučujícími a mohou se jich přímo ptát na vše, co je vzhledem ke studiu zajímá,“ dodává Springerová.

Dnešní program začne prvním blokem ve 14:00. V sobotu budou pomyslné virtuální dveře otevřené od devíti hodin ráno. Na jednotlivé přednášky a videa se dostanou uchazeči skrze webové stránky Univerzity Hradec Králové.

Ohodnoť článek

Foto UHK

Štítky UHK, online, den, otevřených, dveří, video, zájemce, studium, vzdělání, Hradec Králové, Univerzita Hradec Králové, Pavlína Springerová, den otevřených dveří

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zájemce o studium na UHK čeká den otevřených dveří online. Budoucí studenty nelze pozvat osobně  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.