Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie řešila čtyři opilé děti. Dívce, která šla z mejdanu v lese nebylo ani 15 let

Strážníci Městské policie Hradec Králové se během víkendu nenudili. Během pátečního večera a soboty řešili hned čtyry mladistvé pod vlivem alkoholu. První byla dívka, která šla z mejdanu v městských lesích. Další tři si povídali ve vraku odstavného auta.

Na první dívku upozornili strážníky lidé v centru Hradce Králové. Podle jejich slov se sotva držela na nohou a mluvila něco o tom, že musí odjet. „Hlídka zjistila, že dívce ještě není patnáct let. Tvrdila, že byla se spolužáky na narozeninovém večírku pořádaném v novohrádeckých lesích,“ potvrdila mluvčí strážníků Eva Kněžourová. Nadýchala 1,56 promile alkoholu v dechu. Následně si pro ni přijeli rodiče a případ byl předán sociální péči.

Další podnapilé děti řešila hlídka městské policie o den později. V sobotu krátce po 23. hodině narazila na skupinku v odstaveném vraku auta.  Šlo o jednu dívku a dva chlapce. „Strážníkům se snažili vysvětlit, že si jen povídají. Z jejich dechu byl cítit alkohol,“ řekla mluvčí. Zkouška na alkohol nakonec ukázala hodnoty od 0,20 do 1,27 promile. I v tomto případě bylo nutné vytáhnout jejich rodiče z postele.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, děti, policie, městská policie, Hradec Králové, sociální, péče, alkoholtestr, rodiče, víkend, vrak, les, oslava, nezletilost, věk

Policie řešila čtyři opilé děti. Dívce, která šla z mejdanu v lese nebylo ani 15 let  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.