Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Policie poslala seniorku na záchytku, za odměnu jim na vrata do areálu nakreslila prasata

Včera večer si policejní hlídka v Hořicích všimla ženy, která malovala po vratech do policejního areálu. Když si policistů všimla, dala se na útěk. Osmašedesátiletá seniorka neutekla daleko, a tak skončila v poutech na služebně. Zde se přišlo na to, že ji o víkendu odvezla hlídka na záchytku. Má být prase na vratech pomsta?

Ženiny malůvky (dva čuníci) nakreslené bílou křídou na vratech šly naštěstí bez větších potíží umýt, takže žádná škoda policii nevznikla.

„Ta samá žena v sobotu na autobusovém nádraží v Hořicích popíjela se svým kamarádem. Ten si po příjezdu hlídky uvědomil porušení vládních nařízení, s policisty spolupracoval a okamžitě se vydal na cestu domů,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová.

Evidentní problém však měla zmiňovaná žena. Policisty odmítla poslechnout, kladla odbor a odmítla prokázat svoji totožnost. Hlídka ji tak musela zpacifikovat a odvést na služebnu. Odtud se následně pokusila utéct. Nakonec tak skončila na protialkoholní záchytné stanici odkud ji lékař propustil domů.

„I při druhém středečním pobytu na služebně se pokusila několikrát o útěk, kdy museli policisté použít donucovací prostředky. I tentokrát nadýchala do jednoho promile. Jelikož se po nějaké době zklidnila a již nejevila známky opilosti, byla po provedených úkonech propuštěna ze zajištění,“ dodala mluvčí.

Seniorka se během pár dní dopustila hned několika přestupků: zákaz nočního vycházení, pití alkoholu na veřejnosti a neuposlechnutí výzvy úřední osoby. Případy se bude zabývat správní orgán.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, seniorka, prase, čuník, Hořice, záchytka, alkohol, vládní nařízení, přestupky, vyšetřování, útěk, služebna, vrata

Policie poslala seniorku na záchytku, za odměnu jim na vrata do areálu nakreslila prasata  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.