Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Náchodě rozsvítí vánoční strom pouze online

V letošním roce mají radnice v Královéhradeckém kraji plné ruce práce s pořádáním vánočních trhů a rozsvěcením vánočních stromů. Kvůli pandemii není stále jasné, v jakém rozsahu se budou moct podobné akce konat. Některé radnice tak program ruší, jiné vymýšlejí alternativu. Jedním z těchto měst je i Náchod.

„I v letošním roce vás zveme na rozsvícení vánočního stromu na Masarykově náměstí, tentokrát však s ohledem na aktuální epidemiologickou situaci, z pohodlí, a především bezpečí vašeho domova,“ zní v oficiálním prohlášení města.

Rozsvícení vánoční stromu na náměstí půjde sledovat pouze na internetu. Živé vysílání je v plánu během první adventní neděle 29. listopadu od 17:00. Živý přenos budou moct lidé sledovat na tomto odkazu. Radnice má v plánu se zástupci náchodských církví zapálit první adventní svíci. S tradičním odpočítáváním se rozsvítí strom i osvětlení samotné radnice.

Hradec Králové s vánočními trhy zatím počítá. Novoroční ohňostroj se ale přesouvá

Radnice v Královéhradeckém kraji stojí před nelehkým rozhodnutím. Připravovat a investovat do vánočních trhů, nebo je raději zrušit úplně? Konkrétně Hradec Králové s jejich pořádáním zatím počítá. Změní se však koncept i jejich místo. Změny...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Vánoce, Náchod, tradice, náměstí, online, internet, stream, COVID-19, koronavirus, omezení, vláda, nařízení, advent, neděle, radnice, prohlášení, vánoční stromek, Královéhradecký kraj, vánoční trhy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Náchodě rozsvítí vánoční strom pouze online  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.