Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při srážce kamionu a dodávky u Holic zemřeli čtyři lidé

Čtyři lidé zemřeli při autonehodě, která se stala dnes odpoledne u Horních Ředic na Pardubicku. Na frekventované silnici I/35 se srazily kamion a dodávka. Další dva účastníci nehody jsou těžce zraněni. Letos je to zřejmě nehoda s nejvyšším počtem obětí.

Podle údajů z policejních statistik se v letošním roce doposud stalo pět nehod s třemi mrtvými. Poslední taková nehoda se zatím datovala 23. zářím, když při hromadné nehodě dvou kamionů a čtyř osobních aut na dálnici D1 u Brna zemřeli tři lidé, z toho jedno dítě.

"Přes veškerou snahu se u dnešní nehody u čtyř lidí nepodařilo obnovit základní životní funkce. Dva pacienti jeli ve vážném stavu do Fakultní nemocnice v Hradci Králové," řekl mluvčí krajských zdravotnických záchranářů Aleš Malý.

Podle mluvčí krajské policie Lenky Vilímkové se čelně střetla dodávka jedoucí od Holic na Chvojenec s nákladním autem v protisměru. "Pětatřicetiletý řidič nákladního vozidla zraněn nebyl, test na alkohol a přítomnost omamných a psychotropních látek byl u ně negativní," řekla.

Hasiči museli zraněné vyprostit. Podle operačního důstojníka krajské policie je silnice zcela uzavřená, místo nehody řidiči objíždějí přes Holice a Chvojenec.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pcr.cz

Štítky Holice, Pardubický, kraj, dopravní, nehoda, policie, tragická, havárie, Pardubický kraj, Horní Ředice, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Chvojenec, Brno, Dálnice D1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při srážce kamionu a dodávky u Holic zemřeli čtyři lidé  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.