Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Rekonstrukce druhé etapy fotbalového zázemí v Hořicích se uspíšila. Demolice začne už příští týden

Zatímco koronavirová pandemie zpomaluje nebo úplně zastavuje většinu oblastí, rekonstrukci fotbalového zázemí rozhodně nebrzdí. Už 2. listopadu bude demolicí zahájena druhá etapa. Podle harmonogramu by měly být práce hotovy v polovině roku 2021.

„Snad se podaří mít do konce listopadu hotové základy,“ říká stavbyvedoucí Pavel Kočí. Zahájení první etapy prací na fotbalovém zázemí uspíšil na jaře předčasný konec minulé sezóny. Rychlejší scénář budou mít i stavební práce na Gothardě v případě druhé části rekonstrukce. Ta bude zahájena v pondělí 2. listopadu demolicí stávající budovy, která je v havarijním stavu.

První etapa rekonstrukce

První etapa oprav fotbalového zázemí byla zahájena 7. května 2020 a od té doby plynule pokračuje. V současné době je hotový rozvod vody a kanalizace a také střecha. Kompletně je dokončený páteřní rozvod topení a pokládá se tepelná izolace podlah. „Druhý týden v listopadu bychom zřejmě měli vylít anhydrit,“ říká Pavel Kočí, stavbyvedoucí firmy PK Stavby, která je zhotovitelem rekonstrukce. 

První etapa, která obsahuje především šatny a zázemí pro pořádání zápasů a tréninků by měla být dokončena do 10. března 2021 tak, aby mohla sloužit pro činnost v jarní části soutěží 2021.

Hlavní myšlenkou bylo vytvořit objekt, který bude mít multifunkční využití. Znamená to, že bude sloužit nejen pro potřeby fotbalového areálu, ale všech návštěvníků i místních obyvatel při procházkách v této lokalitě.

Ohodnoť článek

Foto horice.org

Štítky fotbalový stadion, Hořice, stavba, druhá etapa., fotbal, rekonstrukce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonstrukce druhé etapy fotbalového zázemí v Hořicích se uspíšila. Demolice začne už příští týden  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.