Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hráči Mountfieldu půjdou v pátek na testy. Po zápasu s Olomoucí mají někteří z nich příznaky

Přibližně polovina hokejistů z kádru extraligového Hradce Králové má příznaky onemocnění koronavirem. Tým podstoupí po konzultaci s krajskou hygienickou stanicí v pátek testy na COVID-19 a podle jejich výsledků bude rozhodnuto o dalším postupu.

„Po úterním utkání na ledě Olomouce vykazují někteří hráči Mountfieldu HK příznaky nachlazení, o dalším postupu rozhodne podle vývoje situace klubový lékař,“ píše na svém webu hokejový klub z Hradce Králové.

Po pozitivních testech v sousedních Pardubicích se odložilo zítřejší derby mezi Mountfieldem a Dynamem. Místo toho měl Hradec Králové hrát s Plzní, i tento zápas se z preventivních důvodů odložil. Další zápas v rámci 7 kola měl hrát kádr z Hradce Králové v neděli proti HC Verva Litvínov. Ani toto utkání se hrát nebude.

Východočeské derby se odkládá. Dynamo je v karanténě, někteří hráči Mountfieldu mají příznaky nachlazení

Východočeské derby jsou pro fanoušky hokeje jedny z nejatraktivnějších zápasů vůbec. Páteční utkání mezi Hradcem Králové a Pardubicemi se musí zrušit, Dynamo má několik pozitivně testovaných hráčů. Celý klub je proto v karanténě.

Pokud budou výsledky u všech hráčů negativní, mohl by Mountfield nastoupit na domácí led proti HC Vítkovice Ridera. O tom se rozhodne až v průběhu víkendu.

Mountfield odstartoval sezónu na jedničku

Hradecký tým Vladimíra Růžičky odstartoval letošní sezónu nejvyšší hokejové soutěže naprosto brilantně. Klub z Hradce Králové odehrál celkem pět zápasů, všechny vyhrál. Se 14 body v tabulce tak jednoznačně vede nad druhým Libercem a třetí Plzní.

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield HK, testy, COVID-19, koronavirus, karanténa, sport, hokej, prevence, zápas, zrušeno, rozpis, Hradec Králové, Mountfield Hradec Králové, HC Olomouc, Krajská hygienická stanice, HC Dynamo Pardubice, HC Škoda Plzeň, HC Verva Litvínov, HC Vítkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hráči Mountfieldu půjdou v pátek na testy. Po zápasu s Olomoucí mají někteří z nich příznaky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.