Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Koupaliště Flošna zavírá. Letos ho navštívilo 80 tisíc návštěvníků

Od zítřka zůstane areál venkovního koupaliště Flošna v Hradci Králové zavřený. Letní sezóna končí dnes v 19:00. Pro městskou plovárnu šlo o 11. letní sezónu. V souvislosti s rozšířením pandemie se na začátku sezóny nevědělo, zda vůbec bude koupaliště otevřeno, nakonec začala sezóna 25. května 2020. Od tohoto dne ho letos navštívilo 80 tisíc lidí.

I tak se jedná o podprůměrnou návštěvnost. Té kromě pandemie nepomohlo ani letošní počasí. „Správa nemovitostí Hradec Králové jedenáctou letní sezónu za velmi úspěšnou. Důvodem ke spokojenosti je i fakt, že na letním koupališti nedošlo v uplynulé sezóně k žádnému vážnějšímu úrazu,“ řekla ředitelka SNHK Jaroslava Bernhardová.

Vstupné na koupaliště letos podražilo, v průměru o 5,2 procenta. Maximálně se jednalo o šest korun pro jednotlivé vstupné na celý den. Například celodenní vstupné pro dospělého placené hotově nebo městskou kartou vyšlo na 150 korun.

Flošna letos přivítala miliontého návštěvníka

Během 11. letní sezóny přivítalo koupaliště Flošna miliontého návštěvníka. Byla jím paní Jana Zezulková z Hradce Králové, maminka dvou dětí, která prošla turniketem 11. srpna krátce po poledni.

Koupaliště Flošna v Hradci Králové přivítalo miliontého návštěvníka

Miliontým návštěvníkem se stala paní Jana Zezulková z Hradce Králové, maminka dvou dětí. Turniketem Koupaliště Flošna prošla v úterý 11. srpna krátce po poledni. Koupaliště ve městě funguje od května roku 2010.

Nejsilnějším měsícem v této sezóně byl měsíc srpen, se skoro 36 tisíci návštěvníky. Nejúspěšnější sezóna na letním koupališti Flošna byla v roce 2018, kdy koupaliště navštívilo 119 056 osob. Zatím nejslabší sezóna byla v roce 2014 se 70 017 návštěvníky.

Ohodnoť článek

Foto FB: Koupaliště Flošna

Štítky Flošna, koupaliště, Hradec Králové, sezóna, návštěvnost, podprůměrná, statistika, léto, pandemie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koupaliště Flošna zavírá. Letos ho navštívilo 80 tisíc návštěvníků  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.